Διαμονή-Κρατήσεις-Δωμάτια-Σοφίτες-Ξενώνας-Αράχψωβα

Script for BookOnLineNow online booking
Book Online

Διαμονή στον Ξενώνα Οντά

Ο σύγχρονα κατασκευασμένος χώρος με φροντίδα και μεράκι, διαθέτει δωμάτια και σοφίτες με τζάκι, που το καθένα έχει και το δικό του ξεχωριστό όνομα, προερχόμενο από δέντρα και φυτά των Ανατολικών χωρών όπως: Μυγκέ, Ταιμπέρι, Μελία, Φιλύρα, Γιακαράντα κ.τ.λ.

Το κάθε δωμάτιο έχει τη δική του προσωπικότητα, το δικό του στυλ. Ταφτάδες και μεταξωτά υφάσματα δημιουργούν στο φιλοξενούμενο την ευγενή ψευδαίσθηση πως είναι ήρωας Ανατολίτικου παραμυθιού. Χαραγμένα ξύλινα έπιπλα, δερμάτινα κρεβάτια, παλαιοί καθρέπτες και κονσόλες σε παραδοσιακά Ασιατικά σχέδια συνδυάζονται αρμονικά με την εντυπωσιακή εναλλαγή χρωμάτων στους τοίχους.

Παροχές δωματίων

Αυτόματη θέρμανση, Ψυγείο, LCD TV, Δορυφορική TV, Καμπίνα υδρομασάζ, Σεσουάρ και καλλυντικά μπάνιου, Χρηματοκιβώτιο, Μπουρνούζια, Παντόφλες, Wi-Fi, Room service, Μπαλκόνι, Ξύλα για τζάκι.

 

Οι ιδιοκτήτες σας εύχονται καλή διαμονή και σας ευχαριστούν για την επιλογή σας!
Μπάμπης & Άννα

ΞΕΝΩΝΑΣ ΟΝΤΑΣ

  • Καλώς ήλθατε στον Οντά

    Στην είσοδο της Αράχωβας από Αθήνα βρίσκετε ο πέτρινος παραδοσιακός Ξενώνας Οντάς, όπου οι ιδιοκτήτες του με μεράκι και γούστο έχουν δώσει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό αντιθέσεις πολυσυλλεκτικότητα και μυστήριο με τέτοια μαγεία που ένα τα ταξίδι δεν θα είναι ποτέ αρκετό.

Διαβάστε Περισσσότερα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Αράχωβα Βοιωτίας , ΤΚ 32004.

    Τηλ: 2267031820  

    Fax:  2267031870 

    Κιν: 6978367595