Διαμονή-Κρατήσεις-Δωμάτια-Σοφίτες-Ξενώνας-Αράχψωβα

Script for BookOnLineNow online booking
Book Online

Η Αράχωβα

Είναι χτισμένη στους πρόποδες του Παρνασσού, σε υψόμετρο 950μ. Βρίσκεται σε απόσταση 160 χλμ. από την Αθήνα και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των χειμερινών αποδράσεων.

Συνδυάζει τη φυσική ομορφιά, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα γραφικά σοκάκια με τις μοντέρνες τουριστικές μονάδες.

Διαθέτει ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας, με άριστες υποδομές και πολλαπλές δυνατότητες για όσους αγαπούν τα χειμερινά σπορ.

Ο Παρνασσός είναι βουνό της Στερεάς Ελλάδας, που εκτείνεται στους νομούς Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας. Έχει μέγιστο ύψος 2.457 μέτρα, (υψηλότερη κορυφή η Λιάκουρα) και είναι ένα από τα υψηλότερα βουνά της Ελλάδας. Στα βορειοδυτικά ενώνεται με τη Γκιώνα ενώ στα νότια συνδέεται με την Κίρφη. Ο Παρνασσός είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ελληνική ιστορία και μυθολογία, κυρίως για το σπουδαιότερο μαντείο της Αρχαίας Ελλάδας που ήταν χτισμένο πάνω στα ιερά χώματά του, το Μαντείο των Δελφών. Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα οι Δελφοί, ο "ομφαλός της γης", αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών από ολόκληρο τον κόσμο, προσδίδοντας με τη φήμη τους αίγλη στον Παρνασσό.


Χρήσιμα τηλέφωνα (22670)

Δήμος........................31318
Αγροτικό Ιατρείο.........31300
Ταξι...........................31566
Αστυνομία..................31333

ΞΕΝΩΝΑΣ ΟΝΤΑΣ

  • Καλώς ήλθατε στον Οντά

    Στην είσοδο της Αράχωβας από Αθήνα βρίσκετε ο πέτρινος παραδοσιακός Ξενώνας Οντάς, όπου οι ιδιοκτήτες του με μεράκι και γούστο έχουν δώσει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό αντιθέσεις πολυσυλλεκτικότητα και μυστήριο με τέτοια μαγεία που ένα τα ταξίδι δεν θα είναι ποτέ αρκετό.

Διαβάστε Περισσσότερα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Αράχωβα Βοιωτίας , ΤΚ 32004.

    Τηλ: 2267031820  

    Fax:  2267031870 

    Κιν: 6978367595