Διαμονή-Κρατήσεις-Δωμάτια-Σοφίτες-Ξενώνας-Αράχψωβα

Script for BookOnLineNow online booking
Book Online

Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΤΟ ΠΙΟ HOT ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ. ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ WEEKEND ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ.

xionodromiko-kentro-parnassou-1

ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΕΩΣ ΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SPA ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΟΡΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ EXTREME SPORT  ΣΤΑ 3 ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ [ΚΕΛΛΑΡΙΑ, ΦΤΕΡΟΛΑΚΚΑ, ΓΕΡΟΝΤΟΒΡΑΧΟΣ].   

parnassos-pistes

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΟΥ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.

ΞΕΝΩΝΑΣ ΟΝΤΑΣ

  • Καλώς ήλθατε στον Οντά

    Στην είσοδο της Αράχωβας από Αθήνα βρίσκετε ο πέτρινος παραδοσιακός Ξενώνας Οντάς, όπου οι ιδιοκτήτες του με μεράκι και γούστο έχουν δώσει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό αντιθέσεις πολυσυλλεκτικότητα και μυστήριο με τέτοια μαγεία που ένα τα ταξίδι δεν θα είναι ποτέ αρκετό.

Διαβάστε Περισσσότερα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Αράχωβα Βοιωτίας , ΤΚ 32004.

    Τηλ: 2267031820  

    Fax:  2267031870 

    Κιν: 6978367595