Σαλόνι - Reception

Καλώς ήλθατε στον Οντά

Στην είσοδο της Αράχωβας από Αθήνα βρίσκετε ο πέτρινος παραδοσιακός Ξενώνας Οντάς, όπου οι ιδιοκτήτες του με μεράκι και γούστο έχουν δώσει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό αντιθέσεις πολυσυλλεκτικότητα και μυστήριο με τέτοια μαγεία που ένα τα ταξίδι δεν θα είναι ποτέ αρκετό.

Θα σας γοητεύσει η ανατολική αισθητική πανδαισία χρωμάτων και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί το φώς των κεριών. Αναζητήστε την απόλυτη ηρεμία σε σοφίτες με τζάκι , δίκλινα δωμάτια και δίχωρα στούντιο, το καθένα με την δική του προσωπικότητα και στυλ, ταφτάδες ζωγραφιστά έπιπλα, δερμάτινα κρεβάτια, χρωματιστά ταβάνια και ονόματα προερχόμενα από τα βάθη της ανατολής σε κάνουν να αισθάνεσαι ήρωας αυτού του παραμυθιού.

Στο καθιστικό του Οντά μπορείτε να απολάυσετε ένα πλήρες πρωινό σερβιρισμένο σε μπουφέ, φτιαγμένο από τα χέρια της οικοδέσποινας. Σπιτικές μαρμελάδες, χωριάτικες πίτες, ζεστά κρουασάν, σπιτικό κέικ, χωριάτικα αυγά. Επίσης μπορείτε να απολάυσετε το ποτό σας δίπλα στο πάντα αναμμένο τζάκι.

Για το τέλος ύστερα από μία έντονη ημέρα στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και τα γραφικά σοκάκια τις Αράχωβας αναζητήστε την μέγιστη των απολάυσεων στο χώρο του spa, ζώντας στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης. Jacuzzi, Sauna, Γυμναστήριο καθώς και ειδικές θεραπείες μασάζ, αρωματοθεραπεία και ενυδατώσεις με δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης αυτών κατόπιν ραντεβού. Περισσότερες πληροφορίες για το spa


Οι ιδιοκτήτες σας εύχονται καλή διαμονή και σας ευχαριστούν για την επιλογή σας!

Μπάμπης & Άννα